Ejendommen er til salg!

Kunne du tænke dig at skabe en forretning, udstilling, værksted eller ferielejligheder – så ring og hør hvilke vilkår vi kan tilbyde dig i forbindelse med et køb af ejendommen.

tlf. 40606424, send gerne en sms først, så har vi mulighed for at tilrettelægge tidspunktet, så vi har tid til en god samtale .

HOU’sa lukker for normale åbningstider fra og med fredag d. 20/8

Det er vist ikke nogen hemmelighed at det har været umuligt for os på HOU’sa at finde nok personale til at drive restauranten i år.

Det har betydet vi har måttet løbe hurtigt, mange dage og mange timer. Og det har været super hyggeligt, men også hårdt for os to gamle hoveder! 😅

Samtidigt er vores kundestrøm mere end halveret, nærmest fra den ene uge til den anden.
Det kan vi ikke give Coronaen skylden for – vi ser det mere som et resultat af at august vejret har været noget ustadigt, og ferien er slut.
De to ting til sammen; manglende folk og manglende kundestrøm – lukker os desværre for i år.

Vi holder dog åbent onsdag og torsdag i uge 33, da vi har reservationer og også har bestilt en gris vi skal dele torsdag aften. Så hvis I ikke allerede har gjort det – så bestil jeres plads nu, til onsdag eller torsdag. Tlf. 25565658

Vi satser stadig på at gennemføre vores vin arrangementer – hvis vi kan få tilslutning nok til dem – så meld jer endelig til via vores mail: kontakt@ldv.dk

Se datoer og tema herunder:
3/9 Italiensk Vinaften
8/10 Vine til Vildt
12/11 Portvinssmagning

Hver vinsmagning koster 395,- pr. Pers. Kokkens anretning, hygge og vine inkl.

Til jer vi har aftaler med – vi kontakter jer en af de nærmeste dage, og ellers må I meget gerne vende tilbage via mail kontakt@ldv.dk – hvis I føler I mangler svar fra os. 😊

Tak for 2021 – I har været nogle skønne gæster ❤️😊🍷

Velkommen på HOU´sa

Find vores 3 forskellige menuer under fanen “HOU´sa Menukort”
Hold også øje med faste og kommende arrangementer under fanen “Arrangementer”

HOU´sa er en lille restaurant med begrænset plads ude og inde, vi anbefaler derfor at man bestiller bord til det arrangement man gerne vil deltage i, eller bord til den aften man gerne vil spise på HOU´sa. Tlf. 25565658 – tlf. besvares i åbningstiden. Udenfor åbningstiden er du meget velkommen til at kontakte os via facebook messenger eller mail: kontakt@ldv.dk

Hvis din henvendelse drejer sig om en bordreservation, skal du have modtaget en bekræftelse (ikke autosvaret på at vi har modtaget din besked) på din reservation, før den er gyldig.

HOU´sas åbningstider vil altid være opdateret under menupunktet “Åbningstider”

Tak for 2020 – vi ses i 2021

Der har været stille på hjørnet ved Møllestenen, hvor HOU´sa ligger, i et par måneder. Det er lidt trist, for vi havde glædet os til en aktiv vinter med masser af spændende arrangementer og flere bud på hvad vi kan samles om i HOU´sas lokaler.

2020, som jo var/er vores første år i HOU´sa, har været fuld af frygt og begrænsninger, som ingen af os kunne forudse da vi var på denne tid, sidste år.

Nu synes vi dog der er udsigt til lysere tider, på flere måder.

Både er det helt bogstaveligt så småt begyndt at blive lysere igen – og så er der håb om mere kontrolleret smitte og udbredelse af Corona, med tilbud om vacciner, og dermed forhåbentligt udsigt til et forår og en sommer af mere normal karakter.

Der ligger dog stadig et stort arbejde foran os allesammen, med at holde os selv og hinanden så sikre som muligt, og det kan vi kun gøre ved fælles indsats.

Derfor holder vi lukket lidt endnu, så vi ikke skaber situationer hvor smitten kan spredes.

Vores forårsåbning 2021 bliver annonceret på vores Facebook.

Vi benytter lejligheden til at takke for opbakningen i de to måneder i 2020 HOU´sa nåede at holde åbent, og håber på lige så stor opbakning når vi skal rejse os op igen i 2021.

Hvor længe varer sæsonen?

Det korte svar er “det ved vi ikke endnu”.

Hvor længe vi kan få sæsonen til at vare, afhænger af opbakningen fra lokalområdet, og hvor mange turister der fortsat er i sommerhusene.

Vi vil gerne forlænge så længe som muligt, derfor har vi også forskellige arrangementer på tegnebrættet, som måske kan tiltrække gæster, både ugentligt og månedligt – og så er efterår og vinter jo hurtigt overstået, og vi er på vej mod ny sommersæson.

Iøvrigt er vi ikke modstandere af at nyde vinteren også! Hold øje med vores arrangementer, vi kan jo ligeså godt nyde de forskellige årstider i hinandens selskab, ikke?